B.a.B. zorg

Zorgbemiddeling


Bij zorgbemiddeling gaan wij voor u aan de slag om de geschikte zorgverlener met de juiste kwalificatie te vinden die bij u past.

Op zoek naar een geschikte zorgverlener

De sleutel naar de beste zorgverlener voor u is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Nadat wij met elkaar hebben kennis gemaakt gaan wij achter de schermen voor u aan de slag om de geschikte zorgverlener met de juiste kwalificatie te vinden die bij u en uw wensen past.

B.a.B Zorg werkt uitsluitend met ervaren ZZP-ers. Zij dienen te beschikken over een diploma om te mogen werken in de thuiszorg. Dit kan zijn: niveau 2 helpende zorg en welzijn, niveau 2 plus helpende zorg en welzijn, niveau 3 verzorgende-IG, niveau 4 verpleegkundige of niveau 5 HBO- verpleegkundige. Welke zorgverlener er wordt ingezet met welk niveau is geheel afhankelijk van de zorgvraag.

Alvorens de ZZP-er start met zijn of haar werkzaamheden, zorgen wij ervoor dat de ZZP-er alle benodigde papieren op orde heeft. U moet hier denken aan de juiste diploma’s en certificaten, een verklaring omtrent gedrag (VOG), inschrijving bij de Kamer van Koophandel, beroepsaansprakelijkheid verzekering en indien van toepassing inschrijving in het BIG register. Dit zijn allemaal zaken waar u zich geen zorgen over hoeft te maken, die taak rust op de schouders van B.a.B Zorg.

Afhankelijk van de hoeveelheid zorg die u vraagt streeft B.a.B Zorg ernaar om ervoor te zorgen dat u telkens dezelfde zorgverlener(s) krijgt. Het kan voorkomen dat er tussen u en de zorgverlener niet de juiste match is, dat het om wat voor reden niet klikt met elkaar. In dat geval zal B.a.B Zorg een andere zorgverlener inzetten. Dit geldt ook bij ziekte van de zorgverlener, in dat geval zorgen wij voor vervanging zodat u niet zonder zorg komt te zitten.

Zorg tijdens uw vakantie

B.a.B Zorg kan ook bemiddelen voor u tijdens uw reis en verblijf in binnen of buitenland. Wilt u er even tussen uit en heeft u op uw vakantieadres ook zorg nodig? dan bestaat bij ons de mogelijkheid om óók op uw vakantieadres de hulp te ontvangen die u van ons gewend bent.

De geschikte zorgverlener:

  • heeft een passie voor de zorg
  • draagt de zorg een warm hart toe
  • heeft zijn/haar papieren op orde
  • houdt rekening met uw wensen
  • staat altijd voor u klaar

Zorgbegeleiding

Kunt u hulp gebruiken bij uw PGB administratie of andere dagelijkse bezigheden?

Lees meer

Zorgadvies

Wilt u advies m.b.t. de mogelijkheden die er zijn om thuiszorg te ontvangen?


Lees meer

24 uurs zorg

Wilt u 24 uur per dag iemand in uw nabijheid?


Lees meer