B.a.B. zorg

Zorgbegeleiding


Begeleiding is veel omvattend. Het kan betekenen dat u een stukje begeleiding nodig heeft in het doen van uw PGB administratie.
Het kan ook zijn dat u niet meer in staat bent om uw dagelijkse leven te overzien.

B.a.B Zorg helpt u bij dagelijkse zorgbegeleiding

Begeleiding is veel omvattend. Het kan betekenen dat u een stukje begeleiding nodig heeft in het doen van uw PGB administratie. Het kan ook zijn dat u niet meer in staat bent om uw dagelijkse leven te overzien. U moet bijvoorbeeld geholpen worden bij het plannen van uw dagelijkse of wekelijkse bezigheden. Misschien heeft u een visuele of auditieve handicap en bent u niet meer in staat om een aantal praktische zaken te organiseren.

In een aantal gevallen is het zo dat de gezinsleden en mantelzorgers van een zieke, hulp nodig hebben bij de omgang met deze zieke, of de gelegenheid moet hebben om af en toe even tijd voor zichzelf te nemen, zodat zij daarna weer (beter) in staat zijn om de zieke bij te staan. Ook dit past allemaal onder de functie begeleiding in de zorg en B.a.B Zorg kan u daarin bijstaan.

Zorgbegeleiding kan ook betekenen als u bij iemand op bezoek wilt gaan of u moet naar de huisarts of de specialist in het ziekenhuis. Ook dan biedt B.a.B Zorg de mogelijkheid om een zorgverlener in te schakelen die u kan begeleiden.

Vergoeding

Niet alles t.a.v. bovenstaande wordt vergoed door het PGB maar B.a.B Zorg helpt u mee te denken in oplossingen van wat mogelijk is en van wat in uw budget past.

B.a.B Zorg begeleid u o.a.:

  • bij uw PGB administratie
  • bij uw bezoek aan huisarts of ziekenhuis
  • tijdens uw vakantie
  • bij uw dagelijkse bezigheden

Zorgadvies

Wilt u advies m.b.t. de mogelijkheden die er zijn om thuiszorg te ontvangen?


Lees meer

Zorgbemiddeling

Bent op zoek naar de geschikte zorgverlener met de juiste kwalificatie die bij u past?


Lees meer

24 uurs zorg

Wilt u 24 uur per dag iemand in uw nabijheid?


Lees meer