B.a.B. zorg

Zorg op uw vakantieadres!

Wilt u graag op vakantie, maar heeft u zorg nodig op uw vakantieadres?


Zorg op uw vakantieadres!

B.a.B Zorg kan u daarbij helpen, zodat u kunt genieten van een heerlijke vakantie met zorg zoals u dat wenst! Wij begrijpen heel goed dat u er even uit wilt zijn, en of u nu kiest voor een vakantie in het buitenland, of een vakantie in eigen land, wij kunnen u helpen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat kan B.a.B Zorg bieden op uw vakantieadres;

  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Begeleiding

De zorg wordt gegeven in het hotel of appartement waar u verblijft. U geeft aan welke zorg en op welk tijdstip het gewenst is. Wilt u een dag/middag/avond uit en heeft daarbij begeleiding nodig, dan kunt u dat vooraf afstemmen met de zorgverlener. Mocht er behoefte zijn aan 24 uurs zorg dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

U kunt de zorg bekostigen vanuit uw PGB, dit is namelijk mogelijk en toegestaan. Heeft u geen indicatie dan bestaat de mogelijkheid om de zorg particulier in te kopen.

Zodra met u is besproken hoe u de zorg wenst op uw vakantieadres, maken wij geheel vrijblijvend een offerte zodat u weet wat de zorg kost tijdens uw verblijf.

Uiteraard wordt er, voordat u vertrekt, uitgebreid kennis gemaakt met de zorgverlener die u zal verzorgen/ begeleiden op uw vakantieadres. Met hem/haar bespreekt u uw wensen en streven wij ernaar dat u onbezorgd kunt genieten tijdens uw vakantie.

Indien u interesse heeft, of vragen heeft n.a.v. bovenstaande, neemt u dan tijdens kantooruren (9.00 - 17.00 uur) contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

 Zorgbegeleiding

Kunt u hulp gebruiken bij uw PGB administratie of andere dagelijkse bezigheden?

Lees meer

Zorgbemiddeling

Bent op zoek naar de geschikte zorgverlener met de juiste kwalificatie die bij u past?


Lees meer

24 uurs zorg

Wilt u 24 uur per dag iemand in uw nabijheid?


Lees meer