Wat anderen zeggen

U bevindt zich hier:
Wat anderen zeggen

Bij BabZ Thuiszorg zetten we ons in voor een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Iedere cliënt verdient zorg van het allerhoogste niveau. We zijn ook enorm blij met de waarderingen die we krijgen en streven dagelijks om onze dienstverlening nóg beter te maken. Bekijk onze prachtige waarderingen hieronder. Wilt u zelf een waardering achterlaten? Dat kan via Zorgkaart Nederland, Google Reviews of stuur ons een mailtje via het contactformulier.

5/5
Monique Tielrooij
Monique Tielrooij
2023-08-02
Wij waren bijzonder tevreden. De verzorging van mijn moeder en de begeleiding waren echt heel fijn. Aanrader, mocht het nodig zijn.
Annemiek Pool
Annemiek Pool
2023-07-22
Door het snelle handelen van Margriet (eigenaresse van Babz Thuiszorg) kon mijn vader zijn laatste tijd thuis doorbrengen. Ze ontzorgt, nam alle papieren rompslomp op zich en onderhield contact met instanties zodat wij ons alleen met m'n vader bezig konden houden. Vier keer per dag kwam er iemand langs om mijn vader te verzorgen en allemaal waren ze even professioneel. Ze hebben mijn vader liefdevol en met respect verzorgd. Nooit vergaten ze om ook m'n moeder even aandacht te geven. Margriet is de hele tijd nauw betrokken gebleven. Met een bezoek aan huis, een luisterend oor en regelmatig telefonisch contact houdt ze het lijntje heel kort. We zijn blij dat we voor BabZ hebben gekozen en zijn Margriet en alle anderen heel erg dankbaar voor hun inzet en liefdevolle omgang met onze vader.
Ton Thies
Ton Thies
2023-07-07
Persoonlijke professionele thuiszorg. Vriendelijk personeel!
Fieke Smit
Fieke Smit
2023-03-02
De BabZ zorgverleners hebben met veel toewijding en kunde mijn moeder tot het einde verzorgd. Hierdoor kon ze thuis blijven wonen, iets wat ze heel graag wilde. Mijn moeder had met ieder van hen op hun eigen wijze een klik, waardoor ze kon genieten van hun aanwezigheid. Bij steeds toenemende zorgbehoefte wist de spil van de BabZ, Margriet Plaizier, telkens zeer snel tegemoet te komen aan de hulpvraag. Alle lof !
Justine Gerretsen
Justine Gerretsen
2023-02-06
Wat een gouden tip kreeg ik toen ik op zoek was naar goede zorg voor mijn moeder van 87. BabZorg daar moet je zijn!!! We hebben een half jaar van de zorg gebruik gemaakt die altijd op alle terreinen zo ontzettend deugden. Margriet die elke maand het rooster weer sluitend wist te krijgen, de vlotte beantwoording als er problemen waren die besproken moesten worden. Altijd dacht ze mee met een groot begrip niet alleen voor mijn moeder maar ook voor ons (4 dochters) en dan heb ik het nog niet over de zorgmedewerkers zelf gehad, wat een schatten allemaal!! Als jullie er niet geweest waren had het er allemaal heel anders uit gezien. Top!! Heel erg bedankt ook namens mijn moeder. Groeten Justine
Albasheer Aboud
Albasheer Aboud
2022-08-04
Vriendelijke medewerkers!
AP W
AP W
2022-07-20
Onze ervaring met Babz thuiszorg was super, alle medewerkers zeer bekwaam, ontzettend lief en geduldig. Ik bedank Margriet voor alle goede zorgen en de bezoekjes aan ons. Heel veel dank aan de zorgmedewerkers jullie zijn goud waard. Ook speciale dank aan Jocye de wijkverpleegkundige voor het regelen van alle hulpmiddelen. Kortom een team met een gouden randje. Angelique ????
Nic Belinfante
Nic Belinfante
2022-07-16
Toen wij (drie dochters) onze moeder tijdens de pandemie uit het verzorgingstehuis verhuisden naar een eigen woning, bleek zij veel verder gedementeerd dan wij dachten. Ook bleek haar mobiliteit heel veel verslechterd. Helaas konden wij de verzorging niet meer zelf op ons nemen. Er was heel snel en heel veel hulp nodig. Met de handen in het haar namen we contact met BabZ Thuiszorg op en na een telefoontje met de eigenaresse, Margriet Plaizier, voelden wij ons totaal ontzorgd. Al supersnel kwamen er allemaal lieve dames in de ochtend, middag en avond. Na een tijdje kwam er een zorg-au-pair en kwamen de dames in de ochtend en op de vrije dagen van de zorg-au-pair en op allerlei andere momenten dat meer zorg nodig was. Het vaste team bestond uit 5 allerliefste verzorgsters, dat bijna twee jaar onze moeder heeft verzorgd. Onze moeder is onlangs overleden maar tot en met de laatste dag waren de zorgdames en Margriet er voor ons. Heel flexibel en heel efficiënt stond Margriet ons de hele intensieve periode met raad en daad bij. Margriet, dankzij jou en de lieve verzorgsters heeft onze moeder de liefdevolle verzorging gehad die wij als dochters voor ogen hadden. Als ik tien sterren kon geven, gaf ik die. DANK JULLIE WEL! groetjes, Nicolette
L. Mulder
L. Mulder
2022-07-06
Zeer goede ervaring met BabZ Thuiszorg. Professioneel alles goed op orde en goed geregeld voor degene die de zorg diensten uitvoeren. De cliënt staat centraal en er is een goede afstemming met cliënt en familie over de zorg. Zeer prettige ervaring.
jan molenaar
jan molenaar
2022-01-11
Ik heb BabZ thuiszorg leren kennen als een betrokken en zorgzame organisatie. Het contact is duidelijk en heel prettig, persoonlijk. Ik ben mantelzorger geweest voor mijn erg zieke alleenstaande zus (maar nog niet ziek genoeg de langdurige zorg). De ondersteuning en dagelijkse aanwezigheid van BabZ Thuiszorg was een verademing. Zowel voor mijn zus als voor mij.

Onze samenwerkende zorgpartners

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
BabZ Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Scroll naar boven