Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

U bevindt zich hier:
Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen

We begrijpen dat er bij het oriënteren naar een passende zorgverlener veel vragen kunnen ontstaan. We hebben voor u vragen die wij hebben ontvangen beantwoordt in onze Veelgestelde Vragen. 

Mocht uw vraag er niet bij staan dan staan wij uiteraard voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. 

Dat kan zeker. Wij schakelen altijd onze wijkverpleegkundige in, die na haar bezoek aan u, een indicatie opstelt met daarbij een machtiging voor de verzekeraar. Hoe dat in zijn werk gaat, vertellen wij u graag tijdens een persoonlijke kennismaking. 

Wij hebben geen wachttijden en u komt bij ons niet in een wijkroute terecht. Wat inhoudt dat u altijd op hetzelfde tijdstip de zorg ontvangt met een kleine groep van vaste zorgverleners. Iedere dag weer iemand anders in uw huis waar u mee moet kennismaken, is bij ons niet het geval. We proberen het team van zorgverleners zo klein mogelijk te houden. 

Dat is geheel afhankelijk van de hoogte van uw indicatie. Wilt u meer zorg dan dat er is geïndiceerd, dan moet u een gedeelte zelf betalen.

Dat kan zeker. Wij zullen er alles aan doen om de zorg zo snel mogelijk in te zetten.

Uiteraard zijn we wel van een aantal factoren afhankelijk. Maar in veel gevallen kunnen wij binnen 12 tot 24 uur de zorg voor u regelen. Soms zelfs eerder.

Wij kunnen de zorg binnen 12 á 24 uur voor u regelen en soms zelfs eerder.

U kunt altijd thuiszorg krijgen. U moet dan wel de geleverde zorg zelf betalen. Wij kunnen natuurlijk voor u kijken of u in aanmerking komt voor een indicatie. In dat geval schakelen wij onze wijkverpleegkundige in die de indicatie en het zorgplan voor u opstelt.

Wij doen er alles aan om aan ieders wensen te voldoen, maar bemerken wel dat één uur zorg soms lastig in te vullen is. Maar schroom niet om ons te bellen om te vragen of wij op dat moment die mogelijkheid hebben, want geen één dag is hetzelfde bij BabZ.

Dat is zeker mogelijk en is geen enkel probleem.

Dat is afhankelijk welke indicatie u nodig heeft. 

U kunt bij ons aangeven op welke dagen en tijden u de zorg wenst, en wij zullen alles in het werk stellen om aan uw wensen te voldoen. Mochten wij daar niet aan kunnen voldoen, dan zullen wij altijd in samenspraak met u naar een passende oplossing zoeken.

Scroll naar boven