Dementie

Wanneer dementie optreedt dan kan dat tot verschillende klachten leiden. Misschien bent u meer vergeetachtig of ervaart u moeite met het uitvoeren van bepaalde taken. BabZ biedt u specialistische thuiszorg voor dementie. Onze zorgverleners zijn gespecialiseerd in zorgverlening voor dementie.

Dementie vraagt om specialistische kennis en zorg op maat. Onze zorgverleners helpen u met de persoonlijke verzorging, maar bijvoorbeeld ook met het uitvoeren van dagelijkse taken. Tegelijkertijd houden we een oogje in het zeil.

Zorg aan huis

Opname in een verpleeghuis is niet (direct) noodzakelijk wanneer u de juiste zorg krijgt. Laat u daarom goed informeren over de mogelijkheden om thuiszorg te ontvangen. Babz Thuiszorg zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk comfortabel in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Thuiszorg Den Haag

Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en om samen met u te bekijken op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn. Babz biedt bij dementie thuiszorg aan in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar & Voorschoten.

De zorgverleners van BabZ Thuiszorg zijn zeer ervaren. Ze beschikken over alle nodige certificeringen en diploma's om professionele verzorging te kunnen bieden en zijn gespecialiseerd in persoonlijke verzorging aan huis.

Thuiszorg aanvragen

Verpleging aan huis kan op elk gewenst moment worden ingezet. Wilt u eerst eens met ons uw zorgvraag overleggen, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen over thuiszorg graag. Aarzel niet en neem contact met ons op via E-mail, telefoon of Whatsapp.

Intakegesprek inplannen