BabZ: Thuiszorg tijdens Corona

Tijdens de coronacrisis maken we ons veel zorgen. Zorgen om onze eigen gezondheid en die van anderen. Wij als thuiszorgorganisatie maken ons ook grote zorgen om de hoeveelheid zorg die wegvalt voor ouderen die thuis wonen. Dagelijks ontvangen wij verontrustende berichten over mantelzorgers die onder druk staan, ouderen die minder thuiszorg ontvangen of niet langer naar hun dagbesteding kunnen! Heeft u hier ook mee te maken? Wij schieten u te hulp.

Juist nu, ten tijde van corona, biedt BabZ thuiszorg zoals u die wenst. Wij houden rekening met uw wensen en behoeften en volgen de strikte richtlijnen van het RIVM. Lees hieronder meer over de diensten van BabZ thuiszorg tijdens corona.

Extra thuiszorg & vervangende zorg

Heeft u extra zorg nodig maar kunt uw huidige thuiszorgaanbieder of mantelzorger uw niet voldoende zorg bieden? Wij vangen deze zorg op. Ook als uw thuiszorgorganisatie besluit om minder zorg te leveren, kunnen wij dit voor u opvangen.

Dagbesteding aan huis

Is de locatie van uw dagbesteding gesloten? Vraag bij ons dagbesteding aan huis aan. Wij kunnen u op verschillende manieren gezelschap en activiteiten bieden.

Richtlijnen RIVM

Ook wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Zo passen wij de 'veilige vijf' toe en maken wij gebruik van de aanbevolen beschermingsmiddelen. Kijk op deze website van het RIVM voor alle richtijnen van het RIVM.

Heeft u vragen over onze diensten en bent u benieuwd naar de zorg die wij u kunnen bieden? Bel 070 - 239 0105 of stel uw vraag via whatsapp 06 - 387 049 23.

Thuiszorg aanvragen