Thuis de zorg ontvangen die u wenst.

Persoonlijk en op maat.

Over ons

BabZ is een lokale organisatie en biedt professionele thuiszorg in de regio Haaglanden. De persoonlijke wensen van onze cliënten staan voorop. Wat is er immers mooier dan kunnen blijven wonen in uw vertrouwde omgeving met thuiszorg zoals u die wenst? Wij doen er alles aan om dit voor u mogelijk te maken. Ook geven wij u graag advies over welke zorg het beste bij u past.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag persoonlijk bij u langs voor een oriënterend gesprek.


Met vriendelijke groet,

Margriet Plaizier
Eigenaresse BabZ


Onze visie

Iedereen ongeacht leeftijd, achtergrond, geloofsovertuiging of sekse willen wij zorg in de thuissituatie aanbieden. Zorg verlenen zien wij als maatwerk. Ook als het gaat om terminale zorg of 24-uurszorg bent u bij BabZ aan het juiste adres. BabZ komt u graag tegemoet in uw wensen. Dit proberen wij o.a. door ervoor te zorgen dat u niet steeds verschillende zorgverleners in uw huis krijgt. Wij streven ernaar dat de hulp en ondersteuning die geboden wordt aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Met en zonder indicatie

BabZ levert hoofdzakelijk zorg aan mensen die een indicatie hebben in PGB (persoonsgebonden budget) of ZIN (Zorg in Natura). Daarnaast zijn wij er ook voor cliënten die de zorg particulier in zijn geheel of gedeeltelijk, naast het PGB of ZIN, zelf willen bekostigen.

Wat is een BabZ?

Een BabZ is een professionele hulpverlener die u zorg verleent aan huis. BabZ (voorheen B.a.b. Zorg) staat voor begeleiding, advies en bemiddeling in de thuiszorg. Dat zijn wat ons betreft de drie elementen om zorg zo persoonlijk mogelijk te maken. Kortom, een BabZ helpt u aan de zorg die u wenst.

Hoe werkt het?

Wilt u een BabZ inschakelen? Klik hier voor meer informatie.

BabZ aanvragen

Ga naar aanvraagformulier

Contact

Klik hier voor onze contactgegevens.

Voor zorginstellingen

BabZ biedt zorginstellingen ondersteuning bij de invulling van (tijdelijke) functies en spoedopdrachten.
Lees meer

Werken bij

Wil je graag als BabZ aan de slag?
Klik hier voor meer informatie.