U bevindt zich hier:
Onze diensten

Onze diensten

In de drukte van het dagelijks leven kan het soms een uitdaging zijn om de zorg en aandacht te bieden die onze dierbaren verdienen. Bij BabZ
Thuiszorg begrijpen we dat uw familie het  allerbelangrijkste is, en daarom streven we ernaar om u een zorgeloze oplossing te bieden.
Met een toegewijd team van professionals staan wij paraat om u te ondersteunen bij de zorg voor uw geliefden, recht in het comfort van uw eigen huis.

U kunt bij BabZ Thuiszorg terecht voor particulier zorg in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Voorschoten en het Westland. Heeft u een zorgvraag en wenst u dit in een afwijkende plaats?

Neem dan gerust contact op via 070-2390105 of info@babzorg.nl. 
Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen onze pool van zorgprofessionals.

PAS00498

Persoonlijke verzorging

Onze zorgverleners zijn opgeleid om te helpen bij dagelijkse activiteiten, zoals baden, aankleden, eten en medicatiebeheer. Ze begrijpen de behoefte aan waardigheid en respect en zullen ervoor zorgen dat de patiënt zich comfortabel voelt.

PAS00337

Verpleging

Wondverzorging, stomazorg, het aanbrengen van een infuus of het toedienen van medicatie?  U schakelt BabZ Thuiszorg voor verpleging aan huis in.


PAS00569

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding is een vrij breed begrip en voor iedere zorgvraag anders in te richten. Bekijk hier de mogelijkheden omtrent persoonlijke begeleiding.


Nachtzorg

Gedurende de nacht is onze professional bij u om u de zorg te verlenen die u op dat moment nodig heeft. In nachtzorg zijn meerdere mogelijkheden.

terminale-zorg (1)

Terminale zorg

Terminale zorg (ook wel paliatieve zorg genoemd) kan variëren van alleen nachtzorg tot 24 uurs zorg. Dankzij terminale thuiszorg is thuis sterven mogelijk.

Scherm_afbeelding 2023-04-24 om 09.27.38 (1)

24-uurs zorg

Wat er ook gebeurt, u kunt altijd thuis blijven wonen. Zelfs als u geen moment alleen kunt zijn. BabZ Thuiszorg biedt namelijk 24 uur per dag zorg.

Particuliere thuiszorg

Heeft u thuis wat extra hulp nodig, maar heeft u geen zin in bemoeienis van een instantie die uw situatie eerst beoordeeld? BabZ staat voor u klaar.

Thuiszorg bij dementie

Thuiszorg bij dementie is een essentiële service die gericht is op het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan dierbaren die lijden aan deze aandoening.

Mantelzorgondersteuning

Wist u dat u voor uw mantelzorger mantelzorg ondersteuning kan inhuren? Als mantelzorger levert uw naaste een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw leven.

Vakantie BabZ

Gaat u met vakantie en heeft u daar zorg nodig? Schakel onze Vakantie BabZ in! Of u in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, tijdens uw reis en verblijf staan wij voor u klaar.

Hulp bij PGB/ZIN

Wanneer u heeft besloten om BabZ Thuiszorg in te schakelen, dan bekijken we samen met of u een indicatie heeft en of deze nog voldoet aan uw zorgbehoeften. Indien u nog geen indicatie heeft dan helpen wij u desgewenst met het aanvragen van de indicatie.

Scroll naar boven