Vakantie BabZ

Zorgeloos op vakantie!

Gaat u met vakantie en heeft u daar zorg nodig? Schakel onze Vakantie BabZ in! Of u nou in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, tijdens uw reis en verblijf staan wij voor u klaar.

Uw vakantie BabZ helpt u thuis met inpakken, inchecken op het vliegveld en het veilig aankomen op uw bestemming. Tijdens uw verblijf verzorgt BabZ Thuiszorg de dagelijkse verpleging en verzorging die u nodig heeft.

Wordt een vakantie BabZ vergoed via de PGB of ZIN?

De zorg die tijdens uw vakantie geboden wordt, valt meestal onder de PGB of ZIN. De reiskosten en verblijfskosten van de BabZ komen wel voor uw eigen rekening. Zonder indicatie kunt u uiteraard ook een vakantie BabZ inschakelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De zorgverleners van BabZ Thuiszorg zijn zeer ervaren. Ze beschikken over alle nodige certificeringen en diploma's om professionele verzorging te kunnen bieden en zijn gespecialiseerd in persoonlijke verzorging aan huis.

Vakantie BabZ kan op elk gewenst moment worden ingezet. Wilt u eerst eens met ons uw zorgvraag overleggen, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen over thuiszorg graag. Aarzel niet en neem contact met ons op via E-mail, telefoon of Whatsapp.

Vakantie BabZ aanvragen


Verzoring tijdens de vakantie van BabZ thuiszorg in regio Den Haag