Terminale thuiszorg

Terminale zorg (ook wel paliatieve zorg genoemd) kan variëren van alleen nachtzorg tot 24 uurs zorg. Dankzij terminale thuiszorg is thuis sterven mogelijk. Terminale thuiszorg is een specialistische vorm van thuiszorg. Deskundige zorgverleners begeleiden en verzorgen u en uw naasten zodat u in alle rust in privésfeer kunt sterven.

Terminale nachtzorg

Met terminale zorg staat er 24 uur per dag een zorgverlener voor u klaar die ook steun biedt aan uw naasten. BabZ Thuiszorg biedt de zorg die u wenst: Emotionele ondersteuning, begeleiding, verpleging, persoonlijke verzorging en huishoudelijke werkzaamheden.

Onze zorgverleners willen u zo goed mogelijk begeleiden en voor u zorgen tijdens uw ziekte en sterfte. BabZ heeft privacy hoog in het vaandel en biedt palliatieve zorg op een zeer discrete wijze zodat, u en uw dierbaren in alle rust en intimiteit afscheid van elkaar kunnen nemen.

De zorgverleners van BabZ zijn zeer ervaren. Ze beschikken over alle nodige certificeringen en diploma's om professionele verzorging te kunnen bieden en zijn gespecialiseerd in persoonlijke verzorging aan huis.

Terminale zorg regio Den Haag

Terminale zorg kan op elk gewenst moment worden ingezet. Wilt u eerst eens met ons uw zorgvraag overleggen, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen over thuiszorg graag. Aarzel niet en neem contact met ons op via E-mail, telefoon of Whatsapp.

Terminale zorg aanvragen

Terminale zorg door BabZ Thuiszorg in de regio Den Haag

Van Buuren uitvaart en Babz