Mantelzorg ondersteuning

Wist u dat u voor uw mantelzorger mantelzorg ondersteuning kan inhuren? Als mantelzorger levert uw naaste een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw leven. Om dat vol te kunnen houden, is het belangrijk om af en toe een dag vrij te kunnen nemen.

Met mantelzorg ondersteuning vervangt BabZ Thuiszorg (tijdelijk) uw mantelzorger wanneer daar behoefte aan is. Zo is het mogelijk om een aantal uren of dagdelen per week over te nemen. Ook kunnen wij de gehele zorg overnemen wanneer uw mantelzorger op vakantie gaat. BabZ neemt dan, zo lang als nodig, alle taken van uw mantelzorger over.

Mantelzorg Den Haag

Babz Thuiszorg biedt Mantelzorg ondersteuning aan in Den Haag, Voorschoten, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk & Voorburg. De zorgverleners van BabZ zijn zeer ervaren. Ze beschikken over alle nodige certificeringen en diploma's om professionele verzorging te kunnen bieden en zijn gespecialiseerd in persoonlijke verzorging aan huis.

Mantelzorg aanvragen

Mantelzorg ondersteuning kan op elk gewenst moment worden ingezet. Wilt u eerst eens met ons uw zorgvraag overleggen, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen over thuiszorg graag. Aarzel niet en neem contact met ons op via E-mail, telefoon of Whatsapp.

Mantelzorg ondersteuning aanvragen


Respijtzorg door BabZ Thuiszorg in de regio Den haag