24-uurs zorg

Wat er ook gebeurt, u kunt altijd thuis blijven wonen. Zelfs als u geen moment alleen kunt zijn. Babz Thuiszorg biedt namelijk 24 uur per dag zorg. Wanneer u kiest voor 24-uurs zorg dan stellen wij aan de hand van uw persoonlijke wensen een klein team van zorgverleners samen. Zij zullen er samen alles aan doen om u zowel overdag als ’s nachts alle zorg en aandacht te bieden die u wenst. BabZ levert 24-uurs thuiszorg voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd.

24-uurs zorg regio Den Haag en daarbuiten

Wij willen de zorg voor u zo comfortabel mogelijk maken en denken graag met u mee. Mocht u niet in Den Haag wonen, maar u wilt wel graag 24-uurs ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Ook buiten regio Haaglanden kunnen wij u van dienst zijn.

De zorgverleners van BabZ zijn zeer ervaren. Ze beschikken over alle nodige certificeringen en diploma's om professionele verzorging te kunnen bieden en zijn gespecialiseerd in persoonlijke verzorging aan huis.

24-uurs zorg Den Haag

24-uurs zorg kan op elk gewenst moment worden ingezet. Wilt u eerst eens met ons uw zorgvraag overleggen, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen over thuiszorg graag. Aarzel niet en neem contact met ons op via E-mail, telefoon of Whatsapp.

24-uurs zorg aanvragen


24 uurs zorg door BabZ Thuiszorg in de regio Den haag