B.a.B. zorg

24 uurs zorg


U heeft altijd gezegd: “wat er ook gebeurt, mij stoppen ze later niet in een verzorgings- of verpleeghuis!”.

Wanneer kiest u voor 24 uurs zorg ?

U heeft altijd gezegd: “wat er ook gebeurt, mij stoppen ze later niet in een verzorging- of verpleeghuis!”.

En nu wil het geval dat alleen thuis wonen voor u niet meer verantwoord is. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Om een paar voorbeelden te noemen;

  • U voelt zich eenzaam
  • U lijdt aan de ziekte van Alzheimer
  • U moet herstellen na opname in het ziekenhuis
  • U bent terminaal

Het geeft een fijn en rustig gevoel als u weet dat er 24 uur iemand in uw nabijheid is die voor u kan zorgen. Geheel afhankelijk van de zorgzwaarte zetten wij de geschikte zorgverlener -met bijbehorende kwalificatie-, in zodat u nooit onnodig teveel hoeft te betalen.

Wanneer u kiest voor 24 – uurs zorg dan stellen wij aan de hand van uw persoonlijke wensen een klein team van zorgverleners samen. Zij zullen er alles aan doen om u zowel overdag als ’s-nachts u met alle zorg en aandacht te omringen. Zij houden uiteraard rekening met uw wensen en uw privacy. Indien u uw 24 – uurs zorg wilt beëindigen dan kunt u de zorg 24 uur van te voren afzeggen. U sluit bij ons dus geen langdurige contracten af.

Wenst u nadere informatie over 24- uurs zorg ? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

B.a.B Zorg levert 24 – uurs zorg voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd. Wij denken graag met u mee, en willen de zorg voor u zo comfortabel mogelijk maken. Niets is mooier dan de zorg te ontvangen in uw eigen vertrouwde omgeving met liefdevolle zorgverleners om u heen.

Mocht u niet in Den Haag wonen, maar u wilt wel graag 24 – uurs zorg bij ons afnemen dan vormt dat geen enkel probleem. Ook (ver) buiten de regio kunnen wij u hiermee van dienst zijn.

24 uurs zorg bij B.a.B Zorg:

  • Geen landurige contracten
  • Altijd iemand in uw buurt
  • Eén op één contact
  • Kleine groep zorgverleners per client
  • Zowel voor lange als korte periode
  • Ook buiten de randstad mogelijk

Zorgbegeleiding

Kunt u hulp gebruiken bij uw PGB administratie of andere dagelijkse bezigheden?

Lees meer

Zorgadvies

Wilt u advies m.b.t. de mogelijkheden die er zijn om thuiszorg te ontvangen?


Lees meer

Zorgbemiddeling

Bent op zoek naar de geschikte zorgverlener met de juiste kwalificatie die bij u past?


Lees meer

Vrijblijvend intakegesprek

Graag verwelkomen wij u als onze nieuwe cliënt en komen we geheel vrijblijvend bij u langs voor een intake gesprek waarin wij met elkaar kunnen kennis maken, en waarin u uw wensen kenbaar kunt maken.